YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Discussion forum for YPOPs!/Windows.


Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby barguy on January 6th, 2009, 4:15 pm

I have the same problem everyone else has on this page.... it worked fine up until 6 days ago.... I thought something was wrong with the Ypops so i downloaded the new one today.... now im miserable because i cant send anything.

What can i do? use an old version? How do i find one?

Barguy

barguy
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 2
Joined: January 6th, 2009, 4:13 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby barguy on January 6th, 2009, 4:17 pm

how do i find the older version to use for now?
barguy
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 2
Joined: January 6th, 2009, 4:13 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby loni8217 on January 6th, 2009, 8:52 pm

I just loaded this version on my new computer (Vista) & the error message I get is this:

The connection was rejected by incoming server, 127.0.0.1.

pop3 functionality is not configured correctly with IncrediMail.

I have gone to "documentation" from the "home" page & followed each step to a T on configuring ypops w/IncrediMail & still nothing. I have restarted everything & still nothing.

TIA

ETA: the previous version of ypops was working fine on my old computer (XP)...maybe I should install the previous version? Where can I go to get the old version?

ETA: nevermind...found the old version...

ETA: I can't get old version to work @ all! Same error message.
Last edited by loni8217 on January 7th, 2009, 9:54 am, edited 1 time in total.
loni8217
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: April 17th, 2008, 4:27 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby stev_velvet on January 7th, 2009, 9:49 am

On a test sytem using Outlook 2003 & Outlook 2007, the SEND Failed accross all account types ; results were consistent:

SEND FAIL!
-Classic 2008+ Interface (i.e. no FXXX Server version)
Bad Request
-All-New-Mail Interface
Page Cannot be found

RECEIVE OK!
(Both Interfaces)


Rolling back to x.x.x.11 appears to work better for some users, worse for others
(Link: ypops-windows-0-9-5-11-available-t3767.html )


ms.stev
User avatar
stev_velvet
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 191
Joined: April 11th, 2008, 4:55 am
Location: Milano, Italia e London, UK

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby curiouserrr on January 7th, 2009, 8:41 pm

stev_velvet wrote:Got any log files for us to have a look at to diagnose the problem?

ms. stev


______________________________________________________________________________________________
As a matter of fact...

I have attached a couple of files. While attempting to use v0.9.5.14, the program would not generate an activity log even though the option to do so had been selected, so the document attached shows only the popups I received while using the 'test account settings' feature in Outlook 2003. The other attachments contain the log info generated while attempting to use v0.9.5.9 and v0.9.5.1. I'll be trying v0.9.5.11 momentarily and will post the results as a subsequent reply.

I hope this helps. The info you requested in an earlier post is listed again below just for reference.

Thanks for your help. It is greatly appreciated.

CuRiOuSeRrR


*MAIL CLIENT - Outlook 2003
*PLATFORM INC. SERVICE PACK LEVEL - Win XP Home, SP3
*ANTI VIRUS IF ANY - Avast! for Home


v0.9.5.14 Test Account Settings info.jpg
v0.9.5.14 Test Account Settings info.jpg (17.45 KiB) Viewed 9713 times

v0.9.5.9 ypops.log
(50.21 KiB) Downloaded 515 times

v0.9.5.1 ypops.log
(12.89 KiB) Downloaded 458 times
CuRiOuSeRrR
User avatar
curiouserrr
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 5
Joined: August 30th, 2007, 11:50 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby EllenR on January 8th, 2009, 8:28 am

I am able to download messages - using Thunderbird, Windows XP home, Service Pack 3, but each time it looks for mail I get the error message " This Program cannot display the webpage" ... whcih is annoying.
EllenR
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 1
Joined: August 24th, 2007, 8:23 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby curiouserrr on January 8th, 2009, 3:59 pm

curiouserrr wrote:
stev_velvet wrote:Got any log files for us to have a look at to diagnose the problem?

ms. stev


______________________________________________________________________________________________
As a matter of fact...

...I'll be trying v0.9.5.11 momentarily and will post the results as a subsequent reply.

______________________________________________________________________________________________

Have attached log file for v0.9.5.11 and finally got .14 to generate a log file, so I've attached it as well.

Hope this helps.

I have also ATTEMPTED to use YPOPs older versions 0.9.5.0 and 0.9.5.8. Pretty much getting the same general errors across the board, but my take on it lacks expert knowledge. If you need the logs from those versions, I have them. Just contact me via pm, email or post a reply.

Thanks again. A big fix would be SO nice.

CuRiOuSeRrR
Attachments
v0.9.5.14 ypops.log
(26.74 KiB) Downloaded 466 times
v0.9.5.11 Bad Request Error popup.JPG
v0.9.5.11 Bad Request Error popup.JPG (21.49 KiB) Viewed 9623 times
v0.9.5.11 ypops.log
(81.63 KiB) Downloaded 471 times
CuRiOuSeRrR
User avatar
curiouserrr
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 5
Joined: August 30th, 2007, 11:50 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby kylemcgee on January 8th, 2009, 11:55 pm

Hello -

I installed this version and have had lots of problems as others have. I have heard that version 0.9.5.9 is better, but I can't find out where to download older versions. Any ideas?

Kyle
kylemcgee
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 6
Joined: October 23rd, 2008, 4:48 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby curiouserrr on January 9th, 2009, 2:59 pm

kylemcgee wrote:Hello -

I installed this version and have had lots of problems as others have. I have heard that version 0.9.5.9 is better, but I can't find out where to download older versions. Any ideas?

Kyle


__________________________________________________________________________________

this link should do it for you...

http://www.2000shareware.com/internet/email/download-ypops.shtml

CuRiOuSeRrR
CuRiOuSeRrR
User avatar
curiouserrr
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 5
Joined: August 30th, 2007, 11:50 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby loni8217 on January 9th, 2009, 3:31 pm

I've downloaded/installed 0.9.5.9 & am STILL getting the same error message I have received before! Connection has been rejected by incoming server...
loni8217
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: April 17th, 2008, 4:27 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby loni8217 on January 11th, 2009, 8:00 am

Huldin-the-Goth wrote:Startup Failure on YPOPs 0.9.5.10 and YPOPs 0.9.5.14

See http://forums.ypopsemail.com/ypop-s-0-9-5-14-beta-no-auto-start-t3778.html for information and solution on the problem. 8)

Will this work with a computer that has Windows Vista SP1 64-bit?

ETA: Here are the details of the error message -

Socket Error: 10061, Port: 995, Protocol: POP.No connection could be made because the target machine actively refused it.

I'm getting tired of not being able to use my yahoo account this way. It finally worked fine on my XP machine & NOTHING on my Vista 64.
loni8217
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: April 17th, 2008, 4:27 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby dbeusee on January 16th, 2009, 9:59 am

Hi,

I am very busy with work again. I'll fix the send issue when I get a chance.

-Don
dbeusee
Developer
Developer
 
Posts: 449
Joined: October 5th, 2004, 4:19 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby chrisretusn on January 17th, 2009, 12:39 am

Thanks for taking the time in your busy schedule to pop in a let us know. :D
Chris
User avatar
chrisretusn
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 240
Joined: May 7th, 2005, 8:11 pm
Location: Philippines

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby dnjoman on January 17th, 2009, 1:00 am

Hi,

Since YPOPs! 0.9.5.9, I am able the receive most of my emails. However I can't receive all emails from this particular sender no matter version I use. Below is the activity when I tried to fetch the email:

[01/17/09 13:49:41] <dnjoman> Command received from email client: RETR 45
[01/17/09 13:49:41] <dnjoman> got folder Inbox from args
[01/17/09 13:49:41] <dnjoman> SOAP FINAL URL=http://us.mg4.mail.yahoo.com/ws/mail/v1/soap?m=GetMessageRawHeader&wssid=LsH5V7O5rPQ&appid=YahooMailRC
[01/17/09 13:49:42] <dnjoman> Page has been dumped to 'D:\Documents and Settings\Danny Njoman\YPOPs/dnjoman.GetMessageRawHeader_Inbox.html' for analysis
[01/17/09 13:49:42] <dnjoman> Page has been dumped to 'D:\Documents and Settings\Danny Njoman\YPOPs/dnjoman.messageheader.html' for analysis
[01/17/09 13:49:42] <dnjoman> mc=0, host=us.mg4.mail.yahoo.com
[01/17/09 13:49:42] <dnjoman> Attachment URL=http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?fid=Inbox&mid=1%5F384087%5FAMkNw0MAARagSXBhNQN2wRbZsh4&pid=TEXT&tnef=&clean=0
[01/17/09 13:49:43] Content-Type = text/html; charset=utf-8
[01/17/09 13:49:43] HTTP GET returned no data - trying again...
[01/17/09 13:49:43] HTTP GET returned no data - returning failure...
[01/17/09 13:49:43] <dnjoman> DoGet failed - returning failure
[01/17/09 13:49:43] <dnjoman> failed to get message text
[01/17/09 13:49:43] <dnjoman> Sending POP3 response to socket 244: -ERR message 45 could not be downloaded
[01/17/09 13:49:43] <dnjoman> POP3 response sent: -ERR message 45 could not be downloaded
[01/17/09 13:53:27] <dnjoman> closing POP3 socket 244

Another thing that a little bit annoying is YPOPs! created YPOPs folder in the \Documents and Settings\User Name\ not in \Documents and Settings\User Name\Application Data which I think is more appropiate. Pardon for my bad english and once thanks for the developer of this program.
dnjoman
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 1
Joined: January 17th, 2009, 12:25 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby loni8217 on January 17th, 2009, 10:54 am

loni8217 wrote:
Huldin-the-Goth wrote:Startup Failure on YPOPs 0.9.5.10 and YPOPs 0.9.5.14

See http://forums.ypopsemail.com/ypop-s-0-9-5-14-beta-no-auto-start-t3778.html for information and solution on the problem. 8)

Will this work with a computer that has Windows Vista SP1 64-bit?

ETA: Here are the details of the error message -

Socket Error: 10061, Port: 995, Protocol: POP.No connection could be made because the target machine actively refused it.

I'm getting tired of not being able to use my yahoo account this way. It finally worked fine on my XP machine & NOTHING on my Vista 64.
I can't get any version to work on my Vista 64. I've decided to uninstall it. When I did, it asked if I wanted the configuration settings deleted as well. I clicked "yes" but it came back saying it couldn't. Why? How do I remove "everything" of ypops? TIA
loni8217
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: April 17th, 2008, 4:27 pm

PreviousNext

Return to YPOPs!/Windows

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

paw prints
cron
SourceForge