YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Discussion forum for YPOPs!/Windows.


Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby chrisretusn on January 17th, 2009, 10:13 pm

Just delete all the YPOPs! files and folders.

Chris
User avatar
chrisretusn
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 240
Joined: May 7th, 2005, 8:11 pm
Location: Philippines

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby loni8217 on January 18th, 2009, 7:11 am

chrisretusn wrote:Just delete all the YPOPs! files and folders.

I went to computer/program files/ & no ypops folders. Where else I can I look for possible leftovers...?
loni8217
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: April 17th, 2008, 4:27 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby chrisretusn on January 18th, 2009, 8:07 am

Just do a search for ypops on drive c:, that should dig out any left overs and their folders. If you come up with nothing then ypops is gone.
Chris
User avatar
chrisretusn
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 240
Joined: May 7th, 2005, 8:11 pm
Location: Philippines

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby AngryAngus on January 28th, 2009, 7:57 am

I've noticed that both 0.9.5.14 and 0.9.6 Alpha 1 seem to have trouble with a number of HTML formatted messages. I have already deleted the messages with only MSHTML (Outrage Express formatting) so I cannot say if it is just HTML, but several from Newegg contain both HTML and images. I've encountered other issues with this such as messages form Sun. These messages cannot be downloaded. I've tried both classic and new Yahoo interfaces as well as blocking and allowing images. The error HTTP GET failed. CURL error: Transferred a partial file (18) is logged for messages other than plain text. Plain text e-mails (what a novel concept!) download fine. Nothing has changed on my network in some time, but to be sure I disabled AV temporarily. The router's firewall has not been altered in over a year so I'm fairly certain this is not the issue.

Not sure if this helps or not.

Unfortunately I am stuck with some senders refusing to offer the option of plain text for those of us who CAN read with out pretty pictures, pastel colored tables, flashing links, and all the other trappings the mindless masses have come to expect. :evil: I do so miss the days when the web was the web and e-mails were e-mails. :wink:
AngryAngus
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 3
Joined: January 28th, 2009, 7:38 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby loni8217 on January 28th, 2009, 8:13 am

chrisretusn wrote:Just do a search for ypops on drive c:, that should dig out any left overs and their folders. If you come up with nothing then ypops is gone.
I did & came up empty...
loni8217
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: April 17th, 2008, 4:27 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 - Feb 2009 - Outlook 2003/Win XP

Postby jbsf on February 1st, 2009, 12:53 pm

I love the program, it works fine for receiving email, but I am continually getting the "Sorry, the page you requested was not found." error messages reported by others,

and then since I cannot send HTML email from within outlook,

- even worse - when I resort to Yahoo's webmail, for a period of days [if not weeks]it insists on me entering the 'anti spam' verification characters ...

Is there any resolution in sight for the send issue 'can't login to page'

Your program is great as is your generosity in providing it ! Is this all happening because disgruntled Yahoo Mail coder-nazis read your forum, use your product and try to sabotage it ???
jbsf
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 1
Joined: February 1st, 2009, 12:45 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby oneuser on February 1st, 2009, 2:07 pm

Just installed YPOPs! 0.9.5.14.
Previous version was 0.9.5.9 or more recent.
Windows XP SP2
Thunderbird

Getting email works.
Sending emails DOES NOT work: "Page Not Found" popup error.

Here is the log file and the dumped page xxxxxxx.compose.html


[02/01/09 15:29:06] <xxxxxxx> Sending message...
[02/01/09 15:29:06] <xxxxxxx> mc=0, host=ca.mg3.mail.yahoo.com
[02/01/09 15:29:06] <xxxxxxx> SendEmail() compose URL=http://ca.mg3.mail.yahoo.com/ym/Compose?ymv=0
[02/01/09 15:29:06] Content-Type = text/html; charset=utf-8
[02/01/09 15:29:06] <xxxxxxx> DoGet redirected to URL=http://ca.mc456.mail.yahoo.com/mc/welcome?action=&YY=1418843241&ymv=0&noFlush
[02/01/09 15:29:07] Content-Type = text/html; charset=utf-8
[02/01/09 15:29:07] <xxxxxxx> found classicHost=ca.f456.mail.yahoo.com
[02/01/09 15:29:07] <xxxxxxx> host updated to ca.mc456.mail.yahoo.com
[02/01/09 15:29:07] <xxxxxxx> Page has been dumped to 'C:\Documents and Settings\xxxxxxx\YPOPs/xxxxxxx.compose.html' for analysis
[02/01/09 15:29:07] <xxxxxxx> Unable to send email to "xxxxxxx@hotmail.com" <xxxxxxx@hotmail.com>. Could not analyze compose page (YY= not found)
[02/01/09 15:29:08] <xxxxxxx> mc=0, host=ca.mc456.mail.yahoo.com
[02/01/09 15:29:08] <xxxxxxx> SendEmail() compose URL=http://ca.mc456.mail.yahoo.com/ym/Compose?ymv=0
[02/01/09 15:29:08] Content-Type = text/html; charset=iso-8859-1
[02/01/09 15:29:08] <xxxxxxxr> <h1>Sorry, the page you requested was not found.</h1> - returning failure
oneuser
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 5
Joined: January 31st, 2009, 10:19 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby oneuser on February 1st, 2009, 2:10 pm

Here is the dumped page xxxxxxx.compose.html with the .txt extension added
Attachments
xxxxxxx.compose.html.txt
(49.52 KiB) Downloaded 893 times
oneuser
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 5
Joined: January 31st, 2009, 10:19 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby chrisretusn on February 2nd, 2009, 4:42 pm

loni8217 wrote:
chrisretusn wrote:Just do a search for ypops on drive c:, that should dig out any left overs and their folders. If you come up with nothing then ypops is gone.
I did & came up empty...

Then YPOPs! is gone. :D
Chris
User avatar
chrisretusn
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 240
Joined: May 7th, 2005, 8:11 pm
Location: Philippines

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby aardvark on February 5th, 2009, 3:20 pm

FYI,

I can't send emails, even plain text only ones.

Vista SP1, WLiveMail, McAfee

Thanks for your work.
Attachments
ypops.log
(3.91 KiB) Downloaded 696 times
aardvark
YPOPs! Rookie
YPOPs! Rookie
 
Posts: 11
Joined: August 31st, 2007, 2:29 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby chrisretusn on February 5th, 2009, 5:44 pm

aardvark wrote:FYI,

I can't send emails, even plain text only ones.

Vista SP1, WLiveMail, McAfee

Thanks for your work.


Unfortunately sending is broke for many of us. We are stuck in waiting for the developers in creating a fix. Sorry.
Chris
User avatar
chrisretusn
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 240
Joined: May 7th, 2005, 8:11 pm
Location: Philippines

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby ksukanya on February 7th, 2009, 6:43 am

[Bug] after set proxy, it won't save the proxy setting.
ksukanya
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 4
Joined: November 20th, 2008, 3:18 am

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby chrisretusn on February 7th, 2009, 7:02 am

ksukanya wrote:[Bug] after set proxy, it won't save the proxy setting.

Yes, it does not show in the configuration settings. It does appear in the ypops.ini file and it does appear to work even if not shown in the configuration screen.
Chris
User avatar
chrisretusn
YPOPs! Veteran
YPOPs! Veteran
 
Posts: 240
Joined: May 7th, 2005, 8:11 pm
Location: Philippines

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby adelacuesta on February 10th, 2009, 3:48 pm

chrisretusn wrote:
loni8217 wrote:
chrisretusn wrote:Just do a search for ypops on drive c:, that should dig out any left overs and their folders. If you come up with nothing then ypops is gone.
I did & came up empty...

Then YPOPs! is gone. :D


One more thing, download, install and use ccleaner.
Get it here.

Scan, then fix your registry leftovers.
adelacuesta
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 3
Joined: February 10th, 2009, 3:39 pm

Re: YPOPs! 0.9.5.14 has been released!

Postby adelacuesta on February 10th, 2009, 3:51 pm

One thing I noticed with this new version. Yes it works but it keep on downloading the old messages. The old beta version worked seamlessly. Any clues?
adelacuesta
YPOPs! Newbie
YPOPs! Newbie
 
Posts: 3
Joined: February 10th, 2009, 3:39 pm

PreviousNext

Return to YPOPs!/Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

paw prints
cron
SourceForge